Flotte læber med læbefiller

marts 5, 2021 By

Går du med tanker om at få fyldigere læber, reducere rynkerne omkring munden, eller skabe et andet look? Så læs med her hvorfor læbefiller kan det være det rette for dig.

Hvad er læbefiller?

Restylane og Juvederm er de mest kendte og udbredte læbefillere. Begge er ikke-permanente, kræver ikke noget kirurgisk indgreb, og begge indeholder lidokain, hvilket bedøver det område der behandles.

 

Er fillerbehandling af læber smertefuldt?

Læberne er meget sensitive, og derfor vil de fleste kunne mærke behandlingen. De fleste klinikker ligger oftest bedøvende creme på læberne, der sammen med den bedøvelse som fillers-produktet indeholder, er med til at reducere ubehag og kortvarig smerte.

Illustration 1 3

Hvor lang tider tager en fillerbehandling?

Hver injektion kan tage minutter. Alt efter hvor stort et område der skal behandles, samt hvor meget der skal til, så kan den samlede behandling varierer et sted mellem 15-60 minutter.

 

hvor længe holder filler i læberne?

Da filles ikke er permanent, betyder det at dit nye look på et tidspunkt vil helt eller delvist forsvinde. Der er forskellige faktorer der afgører holdbarheden på fillers, hvor den typiske varighed ligger et sted mellem 4-8 måneder.

 

filler i læberne pris

En behandling varierer typisk fra 1500-5000, og der skal som oftest mere end én enkelt behandling til. Du skal derfor gøre dig grundige overvejelser omkring pris, tryghed og resultat. Du kan læs anmeldelser om forskellige klinikker der tilbyder fillers her på Treater under skønhedskategorien.

Illustration 2 2

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er vigtigt at du vælger en klinik der bruger produkter som er sundhedsmæssigt godkendt,  samt har et sundhedsfagligt uddannet personale tilknyttet. Derfor skal klinikken have en kosmetisk sygeplejerske samt læge tilknyttet, og du skal være mindst 18 år gammel i Danmark. Der findes desværre nogle steder der foretager filler behandlinger uautoriseret, eller med ikke sundhedsmæssig godkendte produkter.

 

Skønhedsklinikker på Treater

Har du fået en god filler behandling så skriv en anmeldelse om dem. Derved støtter du Treaters mission, og hjælper andre til at finde den rette behandler og produkter.

Illustration 3 2
Bottom drawing 1

Landets behandlere samlet et sted

Vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige behandler, ved at samle dem alle i Treater.