Vilkår og betingelser

Treater er en behandler-søgemaskine, der tilbyder oplysninger til brugere om forskellige typer af behandlere (såsom kiropraktorer, fysioterapeuter, tandlæger, skønhedssaloner og privat hospitaler), samt behandlingsmuligheder og andre tjenester i denne forbindelse.

1. Omfang af tjenester

1.1. Disse vilkår og betingelser er underlagt lejlighedsvise ændringer og gælder for alle vores tjenester, der udbydes direkte eller indirekte (f.eks. gennem en tredjepart) via internettet, på mobile enheder, via e-mail eller via telefon. 

1.2. Ved at bruge vores hjemmeside bekræfter du, at du har læst, forstået og accepterer nærværende vilkår og betingelser samt fortrolighedspolitikken, herunder brug af cookies.

2. Tjenester og kontrakt

2.1. På Treaters mobile applikationer kan du finde, filtrere og sammenligne behandlere via Treaters system. 

3. Treater Community og medlemszone

3.1. Brugere har mulighed for at tilslutte sig Treater Community (herefter ”Community”) og/eller oprette en medlemskonto under Treaters medlemszone. Brugere, der tilmelder sig Community’et, kan offentliggøre eget indhold samt deltage aktivt i platformens udvikling via de administrative funktioner. Brugere, som ikke er registreret, kan læse indholdet på Treater gratis. 

3.2. Brugere af Treaters medlemszone har mulighed for at oprette anmeldelser, administrere anmeldelser og gemme favorit behandlere. For at kunne oprette en konto vil brugere blive bedt om at angive e-mail og brugernavns oplysninger. Med undtagelse af brugernavnet vil ingen personlige oplysninger være synlige. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, bedes du læse vores fortrolighedspolitik. Når en konto slettes, fjernes alle oplysninger om brugeren permanent. 

3.3. En bruger kan ikke registrere sig flere gange. Brugeren er ansvarlig for korrektheden og fuldstændigheden af sine personlige oplysninger. 

3.4. Brugeren er ansvarlig for fortroligheden af sine brugerkontooplysninger, navnligt sit password. Brugeren er også ansvarlig for brugen af sin konto for så vidt angår Treater. Brugeren bør ikke videregive disse data. 

3.5. I tilfælde af uautoriseret brug af Treaters tjenester ved hjælp af forkert brugernavn og password skal den registrerede bruger underrette Treater med det samme.

4. Personlige oplysninger og reklame via e-mail

4.1. Beskyttelse af de personlige oplysninger, brugeren har udleveret, er Treaters højeste prioritet. Treater gør sig således alle bestræbelser på at sikre overholdelse af databeskyttelse. Læs vores fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger. 

4.2. Treater indsamler, behandler og anvender kun personlige data (herefter “data”), hvis vi har fået dit samtykke, eller hvis en lovbestemmelse giver mulighed for indsamling, behandling eller anvendelse af dine data. 

4.3. Treater vil kun indsamle, behandle og anvende data, der er nødvendige for leveringen af de tjenester, Treater tilbyder, for brugen og driften af hjemmesiden/Treaters apps og de tilbudte tjenester. 

4.4. Hvis brugeren har accepteret at modtage information om Treater under tilmeldingen til Treater Community eller på et andet tidspunkt ved brug af Treaters tjenester, vil brugeren periodisk modtage produktinformation. Samtykket kan ophæves når som helst ved skriftlig meddelelse eller via e-mail. Du skal give dit samtykke til at modtage e-mails, efter bekræftelses-e-mailen fra Treater er sendt. Ved at klikke på linket i e-mailen bliver du automatisk registreret til at modtage vores nyhedsbreve.

5. Brugerens forpligtelser

5.1. Brugeren er ansvarlig for erhvervelsen af rettighederne til det indhold (tekst, billeder, anmeldelser, links osv.), han/hun uploader til Treater. Brugeren skal selv sikre, at han/hun har alle de nødvendige rettigheder i forbindelse med det indhold, han/hun lægger op på Treater-platformen, og derved ikke krænker en eventuel tredjeparts rettigheder. 

5.2. Brugeren garanterer, at han/hun ikke vil benytte Treaters tjenester til at oprette indhold, der:

5.3. Brugeren garanterer, at han/hun ikke vil benytte programmer eller funktioner til at generere automatiserede sidevisninger eller indhold på Treater. 

5.4. Hvis der sker et brud på disse vilkår og betingelser, forbeholder Treater sig retten til at fjerne indhold uden at begrunde årsagen, at tilbageholde betaling optjent i Treater Community og til permanent at bandlyse medlemmer fra Treater. Retten til retsforfølgning af kriminelle handlinger forbliver upåvirket.

6. Ophør

6.1. Treater forbeholder sig retten til at opsige en brugers adgang til og slette hans/hendes registrering inden for en frist på en uge efter modtagelse af relevante oplysninger via e-mail om upassende brug af hjemmesiden. Brugeren kan også opsige sin egen adgang og registrering inden for samme frist. Retten til øjeblikkelig opsigelse på baggrund af god grund forbliver upåvirket.

7. Ansvar

7.1. Treater er ikke ansvarlig for korrektheden, kvaliteten, fuldstændigheden, pålideligheden eller troværdigheden af indhold leveret af brugere og/eller af trejdepart. Især er der ingen råd eller oplysninger fra Treater om udvælgelsen af behandlere og behandlingsmuligheder. 

7.2. Alle aftaler, der opstår på nuværende tidspunkt, er mellem Treater-brugeren og den pågældende eksterne behandler. Treater handler navnlig ikke som arrangør eller mellemmand. Kontaktoplysninger i forbindelse med booking af behandlinger og betaling samt spørgsmål til aftalen finder du på den pågældende behandlers hjemmeside. Treater forbliver uengageret i kontraktlige arrangementer, aftaler og krav mellem Treater-brugeren og den pågældende behandler. 

7.3. Treater kontrollerer ikke korrektheden af indholdet, der uploades af bookingsiderne eller medlemmerne af Treater Community. Dette indhold er leveret af behandlere/Treater Community til offentliggørelse på Treaters hjemmeside med henvisning til den pågælende behandler. Treater har ingen indflydelse på disse oplysninger (særligt billeder, kommentarer, anmeldelser m.m.). Offentliggørelse af brugergenereret indhold og rapporter på Treaters hjemmeside afspejler ikke Treaters holdning, og Treater gør ikke krav på dette indhold. 

7.4. Især hyperlinks, reklamebannere, information om udbydere af behandlere om behandlingsteder, eller af Treater Community-medlemmer, afspejler ikke anbefalinger eller information fra Treater.

7.5. Treater er ikke ansvarlig for tekniske fejl, hvor årsagen ikke er inden for Treaters ansvarsområde, eller skader forårsaget af force majeure. Treater garanterer ikke uafbrudt tilgængelighed til data og kan vælge at udføre teknisk vedligeholdelse på hvilket som helst tidspunkt.

8. Ændringer af vilkårene og betingelserne

Nærværende vilkår og betingelser ved brug af Treater gælder. Registrerede brugere vil modtage notifikationer om ændringer via e-mail. Brugere kan downloade og printe de gældende vilkår og betingelser til deres egen computer.

9. Lovvalg og placering af jurisdiktion

Lovgivningen i Danmark er gældende. Den juridiske bestemmelse af værneting er derfor gældende.

Den danske oversættelse har forrang.